Specialfremstilling

Vores konstruktioner passer til private hjem, udlejningsejendomme og institutioner. Alt bliver lavet til det specikke formål, og priserne varierer derfor fra projekt til projekt. Lad os se på dit projekt og finde den rigtige løsning og den tilhørende pris.

Vis: Liste Gitter
 • Fransk altan, special
  Vi designer din franske altan i samarbejde med dig, så det passer til dine ønsker og forhold. Standardudførelse er i galvaniseret jern. Vores ydelse omfatter: opmåling, design, fremstilling og levering til din adresse. Montering er ikke som standard med i vores priser eller tilbud. ..
 • Kældertrappe, special
  Projekt til fredet ejendom, hvor opmålingen inkluderede det originale gelænder fra 1908! Med afsæt i dette lavede DA Produktion et nyt stakit samt gelænder til kældertrappen. Hele løsningen blev varmgalvaniseret inden afsluttende pulverlakering. Jacob Wehl: "Det var en fornøjelse at arbejde sa..
 • Skillevæg
  Skillevæg lavet i klassisk industridesign. Kundeprojekt i renoveret 70'er villa. Ønske om at dele fællesrummet op så der blev lavet en kontorplads med udsyn til resten af stuen. Jørn Nørbæk: "Vi havde totalrenoveret vores hus fra 1972, og havde brug for en én eller anden form for let væg me..
 • Terrasser, special
  Hævet terrasse med trappe til have. Konstrueret til patriciavilla, som tidligere kun havde en trappe ned til flisebelagt terrasse. Edel Clausen: "Vi ville gerne have mulighed for at gå direkte ud på en hævet terrasse, som var stor nok til at have plads til spisning. Krav fra kommunen vedrørend..
 • Trappe, special
  Vi designer din terrasse i samarbejde med dig, så det passer til dine ønsker og forhold. Standardudførelse er i galvaniseret jern. Vores ydelse omfatter: opmåling, design, fremstilling og levering til din adresse. Opstilling og eventuelt yderligere arbejde med træ, eller anden belægning, ..