Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /home/a097/public_html/system/library/encryption.php on line 8 DA Produktion A/S - Øvrige produkter

Øvrige produkter

Sammen med kunden designer vi produkter som opfylder krav og behov. Alt bliver konstrueret i 3D. Herved afprøver man nemt forskellige designs, uden at det koster tid i produktionen.

Vis: Liste Gitter
 • Bålsted
  Levende ild har igennem tiderne bragt varme, sikkerhed og hygge. DA Produktion producerer bålsteder som bringer disse oplevelser hjem til dig i haven eller på terrassen. Bålstedet er fremstillet af kraftigt kvalitetsstål, som vil udvikle en fin patina, og designet så tankerne ledes tilbage til ..
  1.500,00 DKK
  1.500,00 DKK
 • Indretning, café og restaurant
  Vi designer og fremstiller indretning til caféer og restaurationer. Enten udfra et design oplæg eller baseret helt på kundens idéer. De forskellige projekter strækker sig bredt: Indgangsparti med svingdør Adskillelses-dekorationsvæg Glasholdere af forskellige designs Borde for ud..
 • Reol i rustfri
  Special design af reol til sushi bar. Lavet så den passer til den vægflade som er tilrådighed for den, og med hylder som er justerbare i højden. Finishen er i glasblæst rustfrit stål. ..
 • Skilte
  Skilte produceres efter kundeønske og specifikationer. Udformning og farve kan laves efter den specifikke opgave.  Skiltene kan leveres med eller uden LED belysning. ..
 • Tabletholder
  Holder for tablet eller IPad. Lavet i 10 mm (!) stål, og efterfølgende pulverlakeret. Resultatet er en meget eksklusiv løsning som IKKE er set før. Konstruktionen udstråler eksklusivitet og kvalitet. Ved større antal kan vi levere i special udformninger og i farver efter RAL skala. ..
 • Unikke løsninger til vindindustrien
  DA Produktion A/S har konstrueret og produceret løsninger til vindindustrien. Igennem et tæt samarbejde med vores kunder finder vi en praktisk løsning på komplekse opgaver. Løsningerne går mange gange direkte i indsats, så vigtigheden af en konstruktion som er gennemtænkt kan ikke overvurderes. H..